Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Elektromos elkapó a problémás rovarok eltávolítására UV fénnyel és nagyfeszültségű ráccsal.

Ez a fajta csapda teljesen ökológiai, nem használ semmilyen vegyszert a funkciójához és nem működik akusztikai elven, így alkalmas lakó- és kültéri használatra, pl. otthonokban, éttermekben, bárokban, kertekben és teraszokon, de az úton is.

A rovarokat az UV-A sugárzás vonzza, majd elpusztul a csapda rácsán lévő kisülés.

A rácsot úgy tervezték, hogy teljesen biztonságos legyen. Így biztosítva van, hogy ne kerüljön sor személyek vagy állatok nem kívánt érintkezésére és égési sérüléseire.

A csapda bárhol elhelyezhető állvány segítségével, vagy felakasztható falra, fára, gerendára stb.

A csapda újratölthető akkumulátort tartalmaz. USB-kábellel szállítjuk, amellyel a készüléket hálózati adapterrel, power bankkal vagy más töltőforrással tölthetjük.

Bekapcsolása a rácspanel elülső részén található bekapcsológomb kétszeri hosszabb megnyomásával történik, kikapcsolásához elég egyszer megnyomni a gombot.

Anyaga: műanyag, fém

Bemeneti feszültség: 5V/1A

Méretek: 25,4 x 3 x 18 cm

A csomag tartalma:

1x UV LED USB elektromos rovarfogó
1x USB töltőkábel (a hálózati adapter nem tartozék)

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése