Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Gyermek motorkerékpárunk és kerékpárunk biztonsági öve széles vállpántból és 4 az 1-ben csatból készült, amely biztosítja a gyermekek biztonságát egy rövid utazás során. Az öv a gyerekeket a vezetőhöz rögzíti, hogy biztosítsa a védelmüket és megakadályozza a leesést.

A biztonsági öv egy vállpántot, kétoldali övet és felnőtt övet tartalmaz, amelyek a maximális biztonság és kényelem érdekében állíthatók.

A gyermek motorkerékpár-heveder egyrészes, integrált kialakítású többcélú biztonsági heveder, amely könnyen használható, hordozható és tárolható. Ezen kívül van benne egy zseb, amelyben használat közben néhány tárgy tárolható.

A babaheveder légáteresztő lenvászon anyagból készült, amely télen kényelmes és meleg, nyáron pedig légáteresztő.

A heveder 2-10 éves és 30 kg-ig terjedő gyermekek számára készült. A gyermek motoros övén is van hely mobiltelefonnak, pénztárcának és egyéb személyes tárgyaknak.

Anyaga: vászon, szövet
Szín: égszínkék

Méret:
Kibontott mérete: 30 x 24 cm
Tárolási mérete: 21 x 18 x 6 cm
Gyermek derék: 60-110 cm
Derékbőség felnőtteknek: 56-160 cm

A csomag tartalma:
1 x Gyermek biztonsági öv motorkerékpárhoz vagy kerékpárhoz

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése