Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Biztonsági védelem: Haladás közben a szülőt és a gyermeket négypontos motorkerékpár gyermekbiztonsági öv köti össze, amely 360°-os tartományban biztosítja a szilárd rögzítést. Ez nagyobb biztonságot és stabilitást biztosít. A fogantyúk csúszásmentes habból készültek, ami növeli a súrlódást és jobb fogást biztosít.

Állítható kialakítás: A gyermekmotorkerékpár biztonsági heveder két állítható magassági fokozattal rendelkezik - magas és alacsony, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző típusú motorkerékpárokhoz illeszkedjen. A különböző életkorú gyermekek elhelyezésére a heveder vállpántokkal, gyermeknek és felnőttnek derékövvel van felszerelve, melyek kényelmessé és biztonságossá állíthatók.

Egyszerűség és kényelem: Állítható motorkerékpár gyermekbiztonsági hevederünk kompakt és integrált kialakítású, amely helyet takarít meg és egyszerűvé teszi a használatát. Ezenkívül az öv könnyű és könnyen hordozható, ami ideális gyakori használatra.

Használata: Először helyezze a gyermek biztonsági övet a gyermek vállára, és rögzítse a gyermek hátára. Amint a gyermek a motoron ül, a szülő a gyermek elé ül, és beköti az övet.

Továbbfejlesztett kialakítás: Az öv rendkívül tartós hevederből és 3D légáteresztő bélésből készült, amely maximális kényelmet biztosít a gyermek számára. A fényvisszaverő csíkok az övön jobb láthatóságot biztosítanak, és éjszaka figyelmeztetik a többi vezetőt, növelve a gyermekek biztonságát.

Anyaga: hab + szövet
Méret: univerzális
A csomag tartalma: 1 x Gyermek motorkerékpár biztonsági öv

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Kapcsolódó termékek

Gyermek kerékpárülés - Háttámlával és fogantyúval

Gyermek kerékpárülés - Háttámlával és fogantyúval

A hátsó hordozóba szerelt gyerekülés megfelelő alternatíva azoknak a kis utazóknak, akik már kinőtték a
 
12 152 Ft ÁFA-val 9 568 Ft ÁFA nélkül
Nincs raktáron – Igény szerint

Elérhetőség figyelése