Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Ez a kempingkészlet kényelmes és problémamentes megoldás utazási igényeire. Az ultrakönnyű kempingtakaró hálózsák béléssel kombinálva olyan megoldás, amely melegen és kényelmesen tart.

A takarót szintetikus pehely tölti ki. Így kiváló a kompressziója, és hasonló a hő-tömeg aránya, mint a liba- vagy kacsatoll. A hálózsák bélése, amely melegen tart alvás közben, nedvességelvezető anyagból készült, és rendkívül légáteresztő. Az ergonomikus párna mindössze 3-5 lélegzettel fújódik fel.

 

Kompakt: A kempingtakaró vízálló Ripstop 20D nylonból készült, és ellenáll a homoknak és az állati szőrnek. A takaró ideális választás kempingezéshez, túrázáshoz vagy utazáshoz.

FIGYELMEZTETÉS: Ezt a takarót nem javasoljuk mosógépben mosni. Az optimális tisztítási módszer a kézi mosás megfelelő, speciálisan pehelytermékekhez tervezett mosószerrel!

Márka: Aspect Outdoor

Anyaga: 20D ripstop nylon, hipoallergén poliészter töltet

Súly: 1,84 kg

A méreteket a mellékelt képek között találod

A csomag tartalmaz egy kempingtakarót, egy hálózsák betétet és egy felfújható utazópárnát tárolótáskával.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése