Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Sporttáska minden személyes tárgya tárolására, amelyet mindig kéznél szeretne tartani.

Minőségi anyag: Erős nylon szövet nagy szálsűrűséggel a tartósság és a hosszú élettartam garanciája.

Tágas és sokoldalú: A táska számos praktikus zsebbel, állítható vállpánttal és fogantyúval rendelkezik a kézben való hordozáshoz.

MOLLE kötés: Előnye a több soros univerzális MOLLE kötés, mely használható pl. taktikai tokok és tasak rögzítéséhez.

Mi az a MOLLE heveder?
A MOLLE (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) rendszer a világ legelterjedtebb taktikai eszközrendszere. Több mint 20 évvel ezelőtt az amerikai hadsereg igényeire tervezték, és - felülmúlhatatlan - ma is használják. Lehetővé teszi a taktikai poggyász maximális alkalmazkodását viselője egyéni igényeihez. Szalagokon és az általuk kialakított szemeken alapul, amelyekbe egyéb berendezési elemeket rögzítenek. Ezeknek a kiegészítő daraboknak a MOLLE pántjai összefonódnak az "alap"-on (pl. hátizsák vagy mellény) lévő pántokkal, aminek köszönhetően mindenki szabadon állíthatja a kiegészítő táskák, tokok, tartók stb. számát és típusát.

Fekete szín

Anyaga: nylon, poliészter

Méretek: 27 x 20 x 10 cm

Súly: 320 g

A csomag egy táskát tartalmaz.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése