Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

A takaró kiváló minőségű, gőzzel sterilizált kacsatollakkal van töltve. Így jó szigetelést és hosszú távú meleget biztosít.

Az oldalsó gombok lehetővé teszik a takaró poncsóként való használatát is, pl. amikor kint ül hűvösebb időben.

Kompakt: A tolltakarót kompressziós tárolózsákban szállítjuk a jobb szállítás és helytakarékosság érdekében. Csomagolt, mérete mindössze 30 x 12 cm.

Ultrakönnyű: mindössze 462 grammos súlyával páratlan funkció és súly aránya.

Hosszú élettartam és kiváló minőségű anyag: A takaró felső anyaga 20D 380T nylonból készült, amely vízlepergető, kopás- és szúrásálló.

A tollas takaró tökéletes választás kempingezéshez, túrázáshoz, utazáshoz vagy piknikezéshez. 0°C és -20°C közötti hőmérsékleten használható.

FIGYELMEZTETÉS: A tolltakarót nem javasoljuk mosógépben mosni. Az optimális tisztítási módszer a kézi mosás megfelelő mosószerrel, kifejezetten pehelytermékekhez!

Márka: Richhorse

Anyaga: 20D 380T nylon + kacsatoll

A kiterített takaró méretei: 192 x 132 cm

A becsomagolt takaró méretei: 30 x 12 cm

Súly: 470 gramm

A csomag egy pehelytakarót tartalmaz tárolótáskával.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése