Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

A sporttaktikai hátizsák elegendő helyet biztosít a több napos kiránduláshoz, munkába, iskolába vagy bevásárláshoz szükséges összes szükséges felszereléshez.

Minőségi anyag: Erős 600D Oxford nylon szövet, nagy szálsűrűséggel, PU réteggel kombinálva a fokozott vízállóság érdekében a hátizsák külső oldalán.

Tágas: A hátizsák két nagy zsebbel, kétirányú cipzárral és egy kisebb elülső cipzáras zsebbel rendelkezik.
A nagy kapacitású fő zsebben egy A4-es formátum, egy laptop vagy egy kerékpáros vagy gyalogtúrához szükséges felszerelés elfér.

Kényelmes: Az ergonomikusan kialakított vállpántok hatékonyan alkalmazkodnak a testfelépítéshez.
Állíthatóak, csakúgy, mint a csípő- és mellkasi öv a megfelelő súlyelosztás és kényelmes viselet érdekében.

A hátizsák erős oldalcsatokat kínál a méretállításhoz, robusztus fogantyút a jobb kezelhetőség érdekében és tépőzáras rögzítőket, pl. a hátizsák személyre szabásához foltok hozzáadásával.

MOLLE heveder: Ennek a hátizsáknak a fő előnye a több sor univerzális MOLLE heveder, amelyre sok más taktikai tok, táska és tasak rögzíthető.
A hátizsák eleje, mindkét oldala és az alja fel van szerelve ezzel a rendszerrel, amelyre nagyobb felszerelési tárgyak rögzíthetők, pl. sátor vagy hálózsák.

Mi az a MOLLE heveder?
A MOLLE (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) rendszer a világ legelterjedtebb taktikai eszközrendszere. Több mint 20 évvel ezelőtt az amerikai hadsereg igényeire tervezték, és - felülmúlhatatlan - ma is használják. Lehetővé teszi a taktikai poggyász maximális hozzáigazítását viselője egyéni igényeihez. Szalagokon és az általuk kialakított szemeken alapul, amelyekbe egyéb berendezési elemeket rögzítenek. Ezeknek a kiegészítő daraboknak a MOLLE pántjai összefonódnak az "alap"-on (pl. hátizsák vagy mellény) lévő pántokkal, aminek köszönhetően mindenki szabadon állíthatja a kiegészítő táskák, tokok, tartók stb. számát és típusát.

Űrtartalom: 30 liter

Anyaga: 600D Oxford

Méretek: 46 x 33 x 18 cm

Súly: 732 g

A csomag egy taktikai hátizsákot tartalmaz.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése