Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Az összecsukható (mezei) lapát csákánnyal ideális minden szabadtéri tevékenység, kempingezés, horgászat vagy például kincsvadász kedvelőinek.

Eredetileg ásásra, vészaprításra, vágásra, de akár önvédelemre is alkalmas katonák eszköze, hasznos segítőtárs lesz a sátor alatti terep előkészítése, tűzrakás ásása vagy az autó hó alóli kiszabadítása során.

Az egyik oldalon a lapát egy szaggatott pengét kínál, amely fűrészként használható, a másikon pedig sörnyitó. A lapátpenge lehajtása után a másik vége kompakt csákányként használható. A fogantyú végén beépített iránytű található.

A lapát teljesen acélból készült, két csatlakozással, lehetővé téve a teljes összeszerelést. Összecsukva mindössze 12,5 x 12 cm.

Leírás:

Anyaga: rozsdamentes acél
Méretek kibontva: 30 x 26,5 x 9,5 cm
Méretek összecsukva: 12,5 x 12 cm
Súly: 360 gramm
A csomag egy összecsukható többfunkciós lapátot tartalmaz.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése