Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Hordozható és összecsukható: A kempingtűzhely kicsi és könnyen hordozható. Tárolótáskában szállítjuk, azonnal készen áll az utazásra.

Az összeszereléshez nincs szükség szerszámra, az egyes részek precíz kampók segítségével kirakószerűen illeszkednek egymáshoz.

Ez egy praktikus, variálható tűzhely, amely sokféle fűtési lehetőséget kínál. Alkalmas szabadtéri kempingezéshez, kerékpáros kirándulásokhoz, piknikekhez és egyéb szabadtéri kalandokhoz.

Szilárd tüzelőanyaghoz: Fa, alkohol vagy gél kályha. Fűtésre használható csörgő, bot, chips, szilárd alkohol. Folyékony alkohol vagy gyúlékony zselé tárolására szolgáló tűzhely is elhelyezhető benne.

Kiváló minőségű rozsdamentes acél: A tűzhely kiváló minőségű hőálló acélból készült élelmiszeripari minőségben, kopásnak és deformációnak ellenáll.

Kiváló szellőzés és egyszerű tisztítás: Kiváló légáramlás a gondosan átgondolt lyukaknak és könnyű tisztítás az egyes lemezek teljes szétszerelésének köszönhetően.

Javasoljuk, hogy a tűzhelyet sík, nem gyúlékony felületre helyezze, pl. egy kövön. Gyújtás előtt távolítsa el a tűzhely közvetlen közelében lévő területről a leveleket, gallyakat, száraz füvet stb., hogy megakadályozza az esetleges tűz keletkezését.

Leírás:

Méretek: 16 x 12,5 x 9,8 cm
Súly: 340 gramm
Anyaga: rozsdamentes acél
A csomag egy szilárd tüzelésű tűzhelyet tartalmaz.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése