Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Ha szeret utazni, és kicsi és kompakt tűzhelyre van szüksége, ez a termék jó választás. 3,5 perc alatt felforral egy liter vizet, így akár 3 fő számára is megfelelő tűzhely.

A 3000 W teljesítmény és az 1 liter víz 3,5 perc alatti felforralásának sebessége (alumínium edényben) olyan jó értékek, amelyeket a szabadtéri főzés minden szerelmese értékelni fog.

Amikor a tűzhelyet a gázpatronra csavarja, fontos, hogy a szelepet OFF állásba fordítsa. Becsavarás után fordítsa a szelepet BE állásba és gyújtsa meg a tüzet.

A szelep szabályozásával könnyedén beállíthat bármilyen lángintenzitást.

A főzési sebesség növelése és az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében javasoljuk, hogy a szabadban főzéshez használjon képernyőt.

Utazás közben ezt a tűzhelyet könnyedén összehajthatod egy kompakt, 8 x 5 cm-es műanyag dobozba, amelyet a csomag tartalmaz.

Anyaga: alumínium ötvözet, rozsdamentes acél és réz kombinációja

A termék súlya: 94 gramm

Az összeszerelt termék méretei: 76 x 48 mm

A kibontott termék méretei: 76 x 90 mm

Csomag mérete: 80 x 54 x 42 mm

Teljesítmény: 3000W

A csomag egy tűzhelyet (fekete vagy piros cérnával) és egy műanyag dobozt tartalmaz a könnyű szállítás érdekében.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése