Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

A nem szőtt maszkolószalag öntapadós, nem hagy ragasztót vagy nyomot a becsomagolt berendezés felületén. Elasztikus, további 20%-kal nyújtható.

Könnyedén beállíthatja a méretet hagyományos ollóval. Az eltávolítása ugyanolyan egyszerű, és a szalag újra felhasználható, ha megfelelően feltekerjük.

Az öntapadó maszkolószalagot olyan tárgyak maszkolására használják, mint például a kormány vagy a kerékkeret, a fényképezőgép lencséi, a termosz palackok, a lámpák, a horgászbotok, a késnyelek, a fegyverkészletek, az optikák és egyéb felszerelések. Könnyű javításokat és beállításokat, tárgyak meghúzását is meg tudja oldani.

A szalaggal való maszkolás nemcsak taktikai előnyök megszerzését teszi lehetővé, hanem megakadályozza a tárgyak megkarcolódását és szennyeződését, valamint csökkenti a tükröződést.

A szalag javítja a tapadást nedves felületeken, és szigeteli a kezet a hidegtől és a melegtől. Csúszásmentes textúrájú, amely szilárdabb és stabilabb fogást biztosít.

A szalag kötésként is használható sérülések becsomagolásához.

Ahhoz, hogy a ragasztószalag jól tapadjon, mindkét végén hozzá kell érnie önmagához.

Anyaga: poliészter

Mérete: 5 cm x 4,5 méter (nyújtott)

A csomag egy tekercs maszkolószalagot tartalmaz.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése