Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Az átlátszó mobiltelefon zsebbel ellátott kerékpártáska kiváló minőségű anyagból készült, ellenáll a karcoknak és kopásnak.

Legfeljebb 6,7 hüvelykes átlójú telefonokhoz használható (pl. iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone SE, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 11, Samsung Galaxy S22+, Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S20, Huawei Mate 40 , Huawei Mate 30, Huawei P50, Huawei P40 Pro ai)

3D dizájn fényvisszaverő elemekkel: A táska kiváló minőségű PU karbon texturált anyagból készült, rendkívül ellenáll a sérüléseknek.

Speciálisan stabil mobiltelefon-tárolásra lett kialakítva. A napellenző hatékonyan blokkolja a fényt és javítja a kijelző olvashatóságát.

Az 1 literes térfogat elegendő helyet biztosít más tárgyak számára.

Fényvisszaverő elemek a láthatóság növelésére sötétben és rossz időben.

Érintőképernyő: Az átlátszó telefonzseb a legújabb TPU anyagból készült, ami nem korlátozza az érintőképernyős vezérlés érzékenységét.

Vízállóság: A táska vízálló felületkezeléssel rendelkezik. A cipzár vízálló kialakításával kombinálva eléri az IPX2 faktort.

Egyszerű telepítés: Három tépőzárral rögzítse a táskát a kerékpárvázhoz. A hevederek okos elhelyezése megakadályozza, hogy elcsússzon.

Űrtartalom: 1 liter

Anyaga: PU szövet + TPU

Méretek: 22,2 x 13,2 x 8,9 cm

Súly: 210 gramm

A csomag tartalmaz egy táskát a kerékpárvázhoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése