Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

A Trekology felfújható párna ergonomikus kialakításával, kompakt méreteivel (12,6 x 5 cm) és kis súlyával (110 g) tűnik ki.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően ideális választás a természetben való éjszakázáshoz, akár biciklivel, akár gyalogosan indul kirándulni.

A levehető gumiszalagnak köszönhetően könnyedén rögzítheti egy felfújható szőnyegre vagy szőnyegre.

Könnyű felfújás és leeresztés: A kétirányú biztonsági szelep megakadályozza a levegő szivárgását felfújás közben, és egyúttal a könnyű leeresztést is szolgálja.

Ugyanígy könnyen beállítható a párna magassága és keménysége a kívánt alvási pozíciónak megfelelően (háton, oldalt, hason).

A csomag praktikus táskát tartalmaz a könnyű tárolás és szállítás érdekében. Becsomagolás után a párna akkora, mint egy doboz málnalekváros.

Márka: Trekology

Modell: Aluft 2.0

Anyaga: 80% poliészter, 20% TPU

Súly: 110 gramm

Párna mérete: 40,6 x 30,5 x 10,2 cm

Csomag mérete: 12,7 x 5 cm

Fekete szín

A csomag egy felfújható párnát tartalmaz tárolótáskával.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése