Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Hogyan működik a fotokróm napszemüveg? Ezeknek a szemüvegeknek a lencséi a körülöttünk lévő ultraibolya sugárzástól függően áttetszőről füstszürkére változtatják az árnyalatot. Ha süt a nap, a lencsék elsötétülnek. Ha árnyékban van, világosodnak. Ez olyan molekulák hatására történik, amelyek UV sugárzás hatására megváltoztatják szerkezetüket. A lencse elszíneződésének mértéke függ az ultraibolya fény intenzitásától (ha az UV sugárzás intenzitása alacsony, az elszíneződés mértéke lelassul) és a levegő hőmérsékletétől.

UV400 védelem: Ez a napszemüveg 100%-os UV400 védelemmel büszkélkedhet. A széles lencsék nem csak nagyobb látómezőt biztosítanak, hanem védik a szemet a széltől, a portól és a rovaroktól. Minimális légellenállással rendelkeznek, így napos és felhős időben is alkalmasak a gyors vezetésre.

Kék fényszűrő: A napszemüveg lencséje polikarbonátból készült, amely az UVA, UVB és UVC sugárzás mellett 400 nm-ig blokkolja a káros kék fényt is. Ezenkívül az üvegek nem párásodnak be szükségtelenül, és ellenállnak a magas hőmérsékletnek.

Ultrakönnyű: A mindössze 30 grammos súlynak köszönhetően alig érzi a szemüveget a fején. A puha gumi párnázásnak köszönhetően a lábak nem nyomnak sehova, és hosszú távú viselésre is alkalmasak. Ideális kerékpározáshoz, futáshoz, golfhoz, síeléshez, teniszhez és egyéb szabadtéri tevékenységekhez.

Hosszú élettartam: Mind a lencsék, mind a szemüveg kerete rendkívül ellenálló az ütésekkel és a karcolásokkal szemben.

A csomag tartalmaz egy keretet is a dioptriás lencsék számára.

Márka: RockBros

Alkalmas: unisex

A termék méretei: 17 x 15 x 5,5 cm

Súly: 30 gramm

A csomag tartalmaz egy pár kerékpáros szemüveget tokkal, egy dioptriás lencsekeretet, egy tárolótáskát és egy mikroszálas kendőt.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése