Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Függőágy szúnyoghálóval: Kiváló minőségű, légáteresztő poliészter hálóból készült függőágy szúnyoghálóval, amely megvéd a bosszantó rovaroktól.

Ha azonban inkább rovarháló nélkül szeretne aludni, egyszerűen fordítsa le a függőágyat a szúnyoghálóval, és semmi sem akadályozza a kilátást az égre.

Minőségi anyag: 210T Ripstop nylon sima, szakadásálló anyag. A minőség és a kis súly aránya ideális anyaggá teszi kültéri berendezések gyártásához.

Maximum 2 fő: A függőágy tágas, 260 x 140 cm-es teret és 200 kg-os teherbírást kínál, így akár két személy elszállásolására is alkalmas.

A csomag tartalmaz egy tárolótáskát. Csomagolás után a függőágy csak 20 x 18 x 10 cm.

Kompakt méreteinek és mindössze 670 grammos súlyának köszönhetően kiváló megoldás kerékpáros és gyalogos kirándulásokhoz.

Anyaga: 210T Ripstop nylon

A függőágy méretei: 260 x 140 cm

Csomag mérete: 20 x 18 x 10 cm

Maximális teherbírás: 200 kg

Súly: 670 gramm

Alkalmas: maximum 2 fő részére

A csomag tartalma:

1x Függőágy szúnyoghálóval
2x karabiner
2x szúnyogháló zsinór
2x heveder rögzítéshez
FIGYELMEZTETÉS: A karabinerek nem mászásra vagy egyéni védőeszközként szolgálnak!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése