Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Uniszex esőponcsó felnőtteknek. Szárazon tart, függetlenül attól, hogy úton vagy kerékpárral vagy túrázással.

A kapucni húzózsinórral van ellátva, amely jól védi az arcát. Az oldalsó pattintók tökéletes tömítést biztosítanak.

Nem lesz túl meleg az esőkabátban, mert az alján lévő lyuk kiváló légáramlást biztosít. A teljes esőkabát mérete 200 x 140 cm, így elég nagy ahhoz, hogy egy hátizsákot vagy a kerékpár kormányát elférjen.

Kiváló mozgásszabadságot biztosít, ezért nagyon kényelmes viselet. A motorháztetőt és az oldalsó nyílásokat a rögzítéshez az Ön igényei szerint állíthatja be.

A poncsó könnyen összehajtható kompakt méretűre, és hátizsákban vagy kerékpáros táskában tárolható.

Az esőkabát strapabíró nylon anyagból készült, megerősített fűzőlyukakkal, ami ellenáll az esőnek, jobb védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, tartósan taszítja a vizet, kopás- és szakadásálló.

Ennek a többfunkciós esőkabátnak az oldalán fűzőlyukak vannak, amelyeknek köszönhetően lepedőként vagy piknik alátétként is használhatod.

Méret: univerzális

Méretek: 220 x 140 cm

Súly: 260 gramm

A csomag egy esőkabátot tartalmaz.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése