Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Az Aplic multifunkcionális fordulatszámmérő 1,7"-es nagy, háttérvilágítású, könnyen leolvasható LED-kijelzővel lehetővé teszi a különböző értékek egyértelmű és gyors leolvasását.

Az oi az aktuális, átlagos és maximális sebességen és megtett távolságon kívül az időt (12 vagy 24 órás formátumban), a vezetési időt, a stoppert és egyebeket is megjeleníti.

Kezelés: A fordulatszámmérő kezelése nagyon egyszerű. Két gomb (Mode + Set) lehetővé teszi a különböző funkciók gyors és felhasználóbarát kezelését.
Ez egy kábeles fordulatszámmérő, amely kevésbé hajlamos a meghibásodásokra, mint a vezeték nélküli modellek.

Egyszerű összeszerelés: A szerszám nélküli telepítésnek köszönhetően hamarosan indulhat a következő kerékpáros kiránduláson.

Ez a fordulatszámmérő szinte minden típusú, legfeljebb 31,8 mm átmérőjű kormányos kerékpárhoz alkalmas, pl. országúti kerékpárokhoz, hegyi kerékpárokhoz, elektromos kerékpárokhoz, trekking kerékpárokhoz, cross kerékpárokhoz, gyermekkerékpárokhoz, összecsukható kerékpárokhoz stb. Nem BMX-hez.

A fordulatszámmérő ellenáll a fröccsenő víznek (IP65), így még esőben sem sérül meg.

Márka: CSL - Számítógép

Szín: matt fekete

Vízálló: IP65

Tápellátás: 1 x 3V CR2032 elem (a csomag tartalmazza)

Méretek: 59 x 42 x 17,5 mm

Súly: 40 gramm

A csomag tartalma:

1x fordulatszámmérő alkalmazás
1x tartó
1x sugár mágnes
1x mágneses kapcsoló
1x Rögzítési tartozékok
1x Használati utasítás

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése