Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Ezek a fogantyúk vagy kormányfogantyúk kiváló minőségű gumiból (TPR) készülnek, amely nem irritálja a bőrt. A végükön csavaros szorítógyűrű található fekete dugókkal.

A fogantyú oldalra ívelt része jobb fogást biztosít, és így megakadályozza a kéz véletlen elcsúszását.

Az ergonomikus kormányfogantyúk felülete nagyobb a hagyományos markolatokhoz képest, és nagyobb vezetési kényelmet biztosít.

Az anatómiai forma korrigálja a kéz helyzetét és tökéletesen elnyeli a rezgéseket, így minimálisra csökkenti a kéz fáradását.

Könnyű felszerelés: rögzítse a fogantyúkat a kormányra, helyezze a fedelet a kormány végeire, és húzza meg a csavarokat. A fogantyúk dőlésszögét vezetési preferenciái szerint állíthatja be.

Bármilyen kerékpárhoz illeszkedik: ezek a vízálló és csúszásmentes markolatok alkalmasak mountain bike-hoz, országúti kerékpárhoz, e-bike-hoz, MTB-hez, BMX-hez és más kerékpárokhoz, amelyek közös kormányátmérője 22,2 mm.

Anyaga: alumínium ötvözet + TPR gumi

Hossz: 140 mm

Belső átmérő: 22,2 mm

Csomag súlya: 330 gramm

A csomag tartalma:

2x Ergonomikus kormányfogantyú
2x rögzítő csavarok
2x imbuszkulcs

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése