Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

Tökéletes űrtartalom: körülbelül 1,5 liter (13 x 15 x 20 cm), a táska egy fő zsebbel rendelkezik, három további hálós zsebbel az apró tárgyak, például kulcsok, zsebkendők stb. tárolására.

A kerékpártáskában elegendő hely van mobiltelefonnak, valódi kerekekhez való szerszámoknak, mini pumpának stb.

Fényvisszaverő és biztonságos lovaglás: a nyeregtáskán lévő fényvisszaverő szalag javítja a láthatóságot sötétben és biztosítja a biztonságos lovaglást, a táska hátulján lévő lyukak a hátsó lámpa rögzítésére szolgálnak a még jobb láthatóság érdekében.

Kiváló vízállóság: kiváló minőségű vízálló anyagokból készült, vízálló cipzárral, tömített varrásokkal. A legjobb vízálló teljesítményt nyújtja, és megvédi holmiját vagy értéktárgyait a víztől, szennyeződéstől és portól.

A táska ellenáll a hidegnek, a pornak és az esőnek.

Könnyű fel- és leszerelés: három állítható tépőzáras pánttal van felszerelve, amelyek könnyen és szilárdan rögzíthetők a nyereg alatt a nyeregcsőhöz. A táska össze- és szétszerelése egyszerű, és nem igényel semmilyen szerszámot.

Minőségi és strapabíró: a vízálló kerékpáros nyeregtáska kiváló minőségű oxford anyagokból készült, amely nem csak formáját tartja, de nagyon ellenáll a szakadásnak is.

A termék méretei: 26,3 x 14,4 x 8,7 cm

Súly: 130 gramm

Űrtartalom: 1,5 liter

Anyaga: kiváló minőségű oxford vízálló

A csomag egy nyeregtáskát tartalmaz.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése