Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

A hordozható kempingtakaró USB kábelen keresztül történő fűtéssel (NEM Tartalmazza!) egész télen melegen és kényelmesen tartja Önt.

A fűtött takaró 5V 2A 8W-os feszültségen működik, és úgy tervezték, hogy USB töltőeszközökkel (powerbank, konnektor, laptop vagy hordozható powerbank) együtt használható, amelyekhez a takarót csatlakoztatja.

Csatlakoztassa az USB-kábelt a tápegységhez, és kapcsolja be a takaró fűtését az ON/OFF gomb nyomva tartásával.

Ugyanezzel a gombbal válassza ki a fűtés intenzitását. A jelzőfény piros színe a legmagasabb, kék a középső és zöld a legalacsonyabb hőmérsékletet igazolja.

A takaró csúszásmentes.

Könnyen összecsukható, így az autó csomagtartójában vagy a hátsó ülésen tárolható anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

Nagyszerű kiegészítő otthoni és útközbeni használatra.

A takaró mérete: 180 x 60 cm
Anyaga: nejlon, poliészter
Súly: 600 g
Tápellátás: C/USB típus
Feszültség: 5 V
A csomag tartalma:
  • Fűtött takaró
  • Tároló táska

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése